Presentatie voor groepen Blijf Veilig Mobiel

Zoekt u een zinvolle invulling voor uw vereniging, algemene ledenvergadering, jaarvergadering, gemeenteavond, personeelsbijeenkomst, ouderenmiddag/avond, opening of sluiting seizoen? Dan is onze boeiende én leerzame presentatie “BLIJF VEILIG MOBIEL” wellicht het antwoord op uw vraag.

VRAAG EENS EEN PRESENTATIE AAN.

Onze presentatie neemt u mee naar alledaagse verkeerssituaties en toont met een diavoorstelling diverse zaken die realiteit zijn. Tevens ervaart u hoe het met uw verkeerskennis is gesteld. Dit doen wij met een interessante verkeersquiz. Ook geven wij informatie over alcohol en verkeer, dit doen we met een kennistest, en medicijnen en verkeer.

Natuurlijk ontbreekt ook onze informatietafel voorzien van veel interessant foldermateriaal over het verkeer en de bekende souvenirs zoals de VVN balpen, BOB sleutelhanger en het begeerde BOB winkelwagenmuntje niet.

De kosten voor deze presentatie van ca. 2 uur zijn gering. Wij vragen € 37,50- als bijdrage in de kosten.

Lees dit Persbericht over het succesvolle 2e jaar

Heeft u belangstelling en wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact op met de projectleider van Blijf veilig mobiel Cor Maatkamp. Telefoon 0524-222567 of per e-mail cenamaatkamp@kpnmail.nl

Wij verheugen ons op uw aanvraag en ontvangen uw uitnodiging met belangstelling. Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet, Veilig Verkeer Nederland Afd. Gemeente Coevorden, Team Blijf Veilig Mobiel