VVN op bezoek bij: RADIOLOCO het station met een eigen geluid

Op woensdag 24 maart was Rob Perdijk namens de VVN afdeling gemeente Coevorden op bezoek bij Radio Loco in Coevorden. Hij was door Diny Leferink uitgenodigd om informatie te geven over de de overgang van Broemcursus naar, Blijf veilig mobiel, informatie bijeenkomsten voor groepen.  In een interview van ongeveer 20 minuten kreeg Rob de gelegenheid om enige uitleg te verschaffen.   Omdat de huidige Broemcursussen onvoldoende

bezocht werden, heeft de VVN afdeling gemeente Coevorden  het ininitiatief genomen om voorlichting te gaan verzorgen bij groepen en verenigingen. Men hoopt met dit 2 uur durende voorlichtingsprogramma, met daarin  o.a. een presentatie over oude en nieuwe verkeersregels, een verkeerquiz, informatie over medicijnen en alcohol, en zorgen ook nog voor een tafel met VVN hebbedingetjes voor de bezoekers.

Kortom lekker een paar uur bezig zijn met verkeeronderwerpen, dat is het doel. Daarnaast hopen we tegen lagere kosten veel meer mensen te bereiken in onze gemeente.

Wij danken Diny Leferink voor het prettige interview, Radio Loco voor de geboden gelegenheid, en hebben een afspraak gemaakt, om  in de loop van het jaar nog eens langs te komen, om meer uitleg te geven over de activiteiten  van de afdeling VVN gemeente Coevorden.

 

Meer informatie over dit onderwerp